Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی از خانم‌ها به دلیل این که می‌خواهند ناخن‌های خود زیباتر به نظر بیاید اقدام به کاشت ناخن می‌کنند که این موضوع می‌تواند عواقب و بیماری‌های پوستی برای آن‌ها ایجاد کند که حتی درمان آن گاهی بی نتیجه می‌ماند. ناخن‌های مصنوعی نه تنها به خودی خود مضر هستند، بلکه با قرار دادن و برداشتن آن‌ها به وسیله اسید‌ها و مواد شیمیایی خطرناک‌تر خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر ناخن مصنوعی محکم به چیزی بخورد این امکان وجود دارد که ناخن اصلی را از بستر خارج کند و با گذشت زمان میکروب ها، مخمر‌ها و یا قارچ‌ها وارد این شکاف شوند. علامت عفونت باکتریایی سبز شدن ناخن است. نشانه قارچ ناخن هم سفید یا زرد شدن آن است، پس از مدتی ناخن مبتلا به قارچ ضخیم می‌شود و در موارد شدید ممکن است بیفتد.

همچنین پیرسینگ یا همان سوراخ کردن بینی، لب و زبان یک نوع عمل زیبایی بوده که در بین جوانان بسیار شایع شده است. در برخی نقاط بدن نه تنها کمکی به زیبایی نمی‌کند بلکه چهره‌ای نا‌زیبا برای فرد ایجاد می‌کند که باعث خطرات جدی می‌شود.

امیر هوشنگ احسانی متخصص پوست و مو  در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، درباره عوارض و مشکلات کاشت ناخن و پیرسینگ اظهار کرد: مشکل اساسی کاشت ناخن این است که می‌تواند پایه اصلی ناخن فرد را از بین ببرد، در واقع مینای آن را تحت تاثیر قرار می دهد و دیگر ترمیم نمی‌شود. قسمت اصلی ناخن به نام ماتریس وجود دارد که زمانی ناخن مصنوعی روی آن قرار می‌گیرد به دلیل فشار زیاد وارده تخریب می‌شود.

او گفت: گاهی به دلیل استفاده از چسب‌های مخصوص شیمیایی برای کاشت ناخن حساسیت‌های شدید پوستی برای فرد ایجاد می شود. اگزما و خارش زیاد از دلایل بارز این حساسیت پوستی بوده که فرد گاهی نمی‌داند چگونه ظاهر شده است. این نوع حساسیت گاهی تا مدت‌ها باقی می‌ماند و فرد را آزار می‌دهد و دچار کلافگی شدید می‌شود.

عوارض عمل پیرسینگ روی بدن

این متخصص پوست و مو با اشاره به عوارض سوراخ کردن انواع قسمت های بدن، بیان کرد: پیرسینگ به نوع خود می‌تواند آسیب‌های جدی به فرد ایجاد کند، زیرا پایه و اساس این وسیله فلز است. زمانی که پوست با فلز به خصوص از نوع نیکل و کروم در طولانی مدت در ارتباط باشد می‌تواند حساسیت‌های شدید پوستی برای او ایجاد کند. حساسیت‌هایی مانند قرمزی، التهاب و حتی عفونت‌های زیاد که حتی با برداشت پیرسینگ ادامه خواهد داشت.

او گفت: به دلیل رابطه مستقیم این نوع فلز با بدن می‌تواند انواع بیماری‌های طولانی مدت و عمیقی را ایجاد کند. حتی با برداشتن پرسینگ، فرد همچنان باید با بیماری خود درگیر باشد و گاهی درمان او نصف کاره باقی می‌ماند. استفاده از  این نوع فلز می‌تواند موجب ایجاد شدن گوشت اضافه شود و فرد را نه تنها از لحاظ  سلامتی بلکه زیبایی هم به مشکل می خورد.

بیشتر بخوانید

عفونتی خطرناک در کمین خانم‌ها/ «کاشت ناخن» چه عوارضی دارد؟ ویروس کرونا؛ چرا نباید ناخن بکاریم؟

همچنین محمد سعیدی متخصص پوست و مو در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، در این باره، اظهار کرد: استفاده از پرسینگ می‌تواند به عصب و عروق قسمتی از بدن آسیب وارد کند، زیرا دقیقا با آن ارتباط مستقیم دارد. برای قسمت‌هایی که پرسینگ استفاده می‌شود حتی مثل گوش احتمال عفونت زیاد وجود دارد. گاهی این نوع عمل می‌تواند شکل و فرم عضله قسمت مورد نظر را تغییر دهد.گوش و بینی مکان‌هایی هستند که در صورت سوراخ شدن احتمال عفونتشان بیشتر است. پیرسینگ جایگاه علمی در دنیا ندارد و می‌تواند به شدت مشکل ساز شود.

او گفت: یکی دیگر از مشکلات این است که فرد ممکن است از پیرسینگ خود دل زده شود و بخواهد آن را بردارد. در این بین برداشتن آن ظاهر فرد را نامناسب می‌کند و نمی‌توان از طریق عمل جراحی درمان کرد.جای محل سوزاخ شده ترمیم نمی‌شود و تنها گوشت اضافه ایجاد می‌کند به خصوص مکان‌هایی که در معرض دید است می‌تواند ناخوشایند بنظر آید.

 

سعیدی درباره مشکلات کاشت ناخن، تصریح کرد: با کاشت ناخن مشکلی که در بافت ناخن ایجاد می‌شود این است با گذشت زمان بافت ناخن آسیب می‌بیند. در این بین روزنه‌هایی ظاهر می‌شوند که به دلیل استفاده بیش از اندازه مواد شوینده و آب می‌تواند محل خوبی برای رشد قارچ باشد. قارچ‌ها با گذشت زمان رشد می‌کنند و از دید فرد هم پنهان است همین امر موجب می‌شود بیماری حاد شود. زمانی که ناخن برداشته می‌شود آن وقت فرد متوجه بیماری شده، اما به شدت دیر است.

او بیان کرد: وقتی که فرد اقدام به برداشت کاشت ناخن مصنوعی خود می‌کند به دلیل تراشیدن سطح آن مینای ناخن از بین می‌شود. در این بین با برداشت آن دیگر ناخن طبیعی ترمیم نمی‌شود. در برخی افراد ناخن ترمیم می‌شود، اما زمان طولانی ادامه خواهد داشت. به دلیل ضربات زیادی که به ناخن وارد شده در صورت ترمیم هم ممکن است با شکل نافرمی از ناخن رو به رو شویم.

متخصص پوست و مو خاطرنشان کرد: انجام این دو عمل را به افراد توصیه نمی‌کنیم، زیرا می‌تواند عواقب بدتری را به دنبال داشته باشد. گاهی برخی از بیماری‌های ناخن اصلا درمان ندارد پس نباید بگذاریم به آن مرحله برسد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کاشت ناخن پوست و مو عفونت و التهاب عفونت گوش التهاب پوست متخصص پوست و مو کاشت ناخن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۷۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انصارالله یمن، رژیم صهیونیستی را تهدید کرد

انصارالله یمن شامگاه سه‌شنبه متعهد شد که اگر ارتش اشغالگر به شهر رفح در جنوب نوار غزه در مرز با مصر حمله کند، با «تنش گسترده‌تر» روبه‌رو خواهد شد.

به گزارش ایسنا، محمد مفتاح، رئیس کمیته ملی حمایت از الاقصی وابسته به انصارالله به شبکه تلویزیونی المسیره گفت: تشدید حملات صهیونیست‌ها در نوار غزه و کرانه باختری و تهدید آنها به حمله به رفح با واکنش یمنی‌ها و اجرای مرحله چهارم تشدید تنش روبه‌رو خواهد شد.

مفتاح ادامه داد: در صورت وقوع هر گونه بحران و تنش (در رفح)، تصمیم یمن و نیروهای مسلح آن روشن و اعلام شده است و ممکن است تنش بیشتر و گسترده‌تر شود.

وی افزود: اوج‌گیری و تشدید مواضع ارتش یمن «پاسخی به هرگونه ماجراجویی صهیونیست‌ها، چه حمله به یمن، غزه یا هر مکانی در فلسطین اشغالی» خواهد بود.

این در حالی است که ارتش یمن و انصارالله «در همبستگی با غزه» کشتی‌های باری مرتبط با اشغالگران را در دریای سرخ با موشک و پهپاد و همچنین شهرهای اشغالی از جمله ایلات را هدف قرار داده است.

همچنین در مقابل، یک ائتلاف بین‌المللی به رهبری ایالات متحده از ژانویه گذشته به مواضع ارتش یمن حمله می‌کند.

مفتاح گفت: تهدید یمن به ثمر می‌رسد و به هدف خود خواهد رسید و دشمن را وادار خواهد کرد تا قبل از هر اقدامی برای تشدید تنش در مورد اقدامات بعدی خود بسیار بیندیشد و در حساب‌های خود بازنگری کند.

ارتش رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه کنترل سمت فلسطینی گذرگاه زمینی رفح بین غزه و مصر را به‌عنوان بخشی از عملیات «دامنه محدود» که از صبح دوشنبه در این شهر ادامه دارد، به دست گرفت.

اشغالگران روز دوشنبه به حدود ۱۰۰ هزار فلسطینی هشدار دادند که شرق رفح را تخلیه کرده و به سمت منطقه غیرمسکونی المواصی در جنوب غربی نوار غزه بروند که محکومیت منطقه‌ای و بین‌المللی این آوارگی اجباری را در پی داشت.

تل‌آویو با این ادعا که رفح «آخرین سنگر جنبش حماس» است، علیرغم هشدارهای بین‌المللی درباره پیامدهای فاجعه‌بار، بر حمله به رفح اصرار داشت؛  جایی که حدود ۱.۵ میلیون فلسطینی از جمله ۱.۴ آواره در این شهر زندگی می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی چگونه شکل جنگ‌ها را در آینده تغییر می‌دهد؟
  • درمان قارچ ناخن و میخچه پا در طب سنتی (فیلم)
  • تولید ۳.۶ میلیون نهال در خراسان شمالی طی سال جاری
  • کاشت ۴۰ هزار بوته گل رز در جنوب غرب تبریز
  • توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن
  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • ببینید | اظهارات تکان دهنده مشاور عالی وزیر کشور درباره تهدید جمعیت
  • آموزش کاشت گیاه کلزا در طزنج
  • کشت ۶۰۰ هزار بوته نشاء گل فصلی در محل گلخانه شهرداری
  • انصارالله یمن، رژیم صهیونیستی را تهدید کرد